Ομολογία-σοκ από τη μητέρα του Ρονάλντο!

Ομολογία-σοκ από τη μητέρα του Ρονάλντο!

Gazzetta team
Ομολογία-σοκ από τη μητέρα του Ρονάλντο!

bet365

Η μητέρα του Ρονάλντο παρουσίασε την αυτοβιογραφία της, στην οποία αποκαλύπτει ότι προσπάθησε να κάνει έκτρωση όταν ήταν έγκυος τον Κριστιάνο!

Η Ντολόρες Αβέιρο παρουσίασε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Το θάρρος της μητέρας: Η δύναμη και η πίστη μιας αγωνίστριας». Σε 248 σελίδες διηγείται όλες τις στιγμές της ζωής της και φυσικά έχει αναφορά και στον διάσημο γιο της. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αποκαλύπτει, ο CR7 θα ήταν το τέταρτο παιδί της και λόγω των οικονομικών δυσκολιών της οικογένειας, είχε πάρει απόφαση να κάνει έκτρωση! «Για κανένα λόγο! Είστε μόλις τριάντα ετών και δεν υπάρχει λόγος σχετικός με την υγεία σας για να μην γεννήσετε αυτό το παιδί. Ήδη αποτελεί τη χαρά του σπιτιού», της είπε ο γιατρός της, όταν του αποκάλυψε την επιθυμία του.

Απογοητευμένη από τα λόγια του γιατρού, πήγε σπίτι και προσπάθησε μόνη της, με της συμβουλές μιας γειτόνισσας να αποβάλει! Αλλά δεν τα κατάφερε. Στο τέλος υποστήριξε «Αν ο Θεός θέλει να γεννηθεί το παιδί, ας γίνει έτσι». Ο μικρός Κριστιάνο λοιπόν ήρθε στη ζωή! Που να ήξερε ότι μερικες δεκαετίες αργότερα, θα γινόταν ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Mάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, ο γιος της, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στην παρουσίαση, γνωρίζει ότι ήθελε να τον... ρίξει, απαντώνοτας της μάλιστα ότι: «Εσύ ήθελες να μην με κάνεις και τώρα εγώ έχω τον έλεγχο του σπιτιού»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα