Γιαρμολένκο: «Μου άρεσε ο Ολυμπιακός, δυνατό ματς»

Γιαρμολένκο: «Μου άρεσε ο Ολυμπιακός, δυνατό ματς»

Δημήτρης Τομαράς
Γιαρμολένκο: «Μου άρεσε ο Ολυμπιακός, δυνατό ματς»

bet365

Το μεγάλο αστέρι της Ντιναμό Κιέβου, Αντρέι Γιαρμολένκο, είχε μόνο καλά λόγια να πει στο Gazzetta για τον Ολυμπιακό. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο θηριώδης επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου που αποτέλεσε από τα αριστερά μόνιμη πηγή κινδύνων για τον Ολυμπιακό έκανε στο Gazzetta το σχόλιο του για την εικόνα των Πειραιωτών και το μεταξύ τους ματς. «Ως ένα σημείο μου άρεσε ο Ολυμπιακός στο ματς που δώσαμε. Για την εικόνα που είχε και ως ομάδα συνολικά. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που νομίζω πως βοήθησε και τις δύο ομάδες. Ένας καλός αγώνας που νομίζω πως τον ευχαριστήθηκαν όσοι τον είδαν», τόνισε ο διεθνής Ουκρανός άσος. Ο Αντρέι Γιαρμολένκο συμπλήρωσε πως «εμείς πρέπει να κοιτάμε όμως την ομάδα μας. Έχουμε υποχρεώσεις μπροστά μας και θα επικεντρωθούμε τώρα εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα