Άλλοι έπαιζαν, με άλλον ασχολήθηκαν...

Άλλοι έπαιζαν, με άλλον ασχολήθηκαν...

Δημήτρης Τομαράς
Άλλοι έπαιζαν, με άλλον ασχολήθηκαν...

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες αν και εκτός αποστολής τράβηξε πολλά βλέμματα από την ομάδα της Ντιναμό με παίκτες και ανθρώπους της ομάδας να τα λένε μαζί του. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Τσόρι που προφυλάχθηκε από το φιλικό τεστ με τη Ντιναμό επειδή είχε ένα σφίξιμο αλλά και κόπωση στον προσαγωγό του δεν μίλησε μόνο με τον συμπατριώτη του Φακούντο Μπερτόγλιο στο περιθώριο του ματς. Αρκετοί παίκτες αλλά και άνθρωποι της Ντιναμό Κιέβου τον προσέγγισαν για να συζητήσουν μαζί του ενώ ορισμένοι τον ρώτησαν για τον λόγο που δεν αγωνιζόταν. Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι ένας ιδιαίτερα γνωστός παίκτης και έτσι παρότι δεν έπαιξε από τη Ντιναμό ασχολήθηκαν πολύ μαζί του.

* Η αποστολή της Ντιναμό Κιέβου "πέταξε" το μεσημέρι της Παρασκευής από το Ίνσμπρουκ για Κίεβο (με πτήση μέσω Φρανκφούρτης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα