Μίτσελ: «Άδικος με όσους κοπούν αλλά δεν γίνεται αλλιώς» (vid)

Μίτσελ: «Άδικος με όσους κοπούν αλλά δεν γίνεται αλλιώς» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Άδικος με όσους κοπούν αλλά δεν γίνεται αλλιώς» (vid)

bet365

Ο Μίτσελ θεωρεί πως θα αδικήσει όσους παίκτες κόψει αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Με μίνιμουμ 25 παίκτες στις ΗΠΑ. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

O Μίτσελ εξέφρασε μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Ζέεφελντ ορισμένες από τις σκέψεις και τις απόψεις του ενόψει του ταξιδιού των ΗΠΑ. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε:

Για το παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου και την προετοιμασία: Είναι καλό για εμάς αυτό που έγινε με τη Ντιναμό. Ήταν καλό για εμάς γιατί είδαμε πρόοδο και στην φυσική κατάσταση και γενικότερα. Συνεχίζουμε όμως. Κοιτάζουμε μπροστά. Δεν βιαζόμαστε. Θα πάμε με τον ρυθμό μας.
Σε σχέση με πέρυσι νομίζω πως είμαστε καλύτερα. Όταν λέμε πως έχουμε κάνει πιο καλή προετοιμασία εννοούμε πως οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί ήδη και πάνε καλά. Είναι... καλή αυτή μας η κούραση. Θετική. Είναι καλή και η τακτική των παικτών.
Αναπτυσσόμαστε και παίζουμε πιο καλά. Θέλουμε κάτι παρόμοιο με αυτό. Να συνεχίσουμε την δουλειά. Είναι πολύ θετικό το πως παίζουμε. Πέρυσι μάθαμε πολλά από την προετοιμασία την οποία κάναμε.
Τον Παϊτίμ Κασάμι: Όπως είπα και πριν είναι ένας παίκτης με πολλά και καλά στοιχεία. Έχει ποιότητα και χαρακτήρα στο παιχνίδι του. Είναι πολύ καλός.
Τους παίκτες που πρέπει να κόψει και πόσο δύσκολο είναι αυτό: Ναι. Είναι πολύ δύσκολο. Μέσα στην χρονιά είναι δύσκολο να αφήνεις παίκτες εκτός. Και τώρα θα είναι δύσκολο να κόψουμε παίκτες.
Τις αποφάσεις του και το πόσο δίκαιες μπορεί να είναι: Με όσους έχω αφήσει εκτός αλλά και θα αφήσω τώρα είμαι άδικος. Δεν το άξιζαν και δεν το αξίζουν. Στο τέλος όμως πρέπει να παίρνει κανείς τις αποφάσεις του. Δεν γίνεται αλλιώς.
Τα αποτελέσματα των φιλικών και το πόσο θετικό είναι να βλέπει κανείς καλά σκορ για την ομάδα του: Δεν νομίζω πως μας δίνει βαθμό η UEFA (γέλια). Πρέπει να το δούμε. Δεν μετράνε αυτά τα ματς και τα αποτελέσματά τους, ειδικά από την στιγμή που δεν παίρνουμε και βαθμούς.
* To τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού προσανατολίζεται να πάρει από 25 έως 28 παίκτες μαζί του στην Αμερική. Στις ΗΠΑ λογικά θα ταξιδέψει και ο Αρτούρ Μαζουάκου, αν και δεν έχει ανακοινωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα