Οι 29 παίκτες και τα ερυθρόλευκα σχήματα

Οι 29 παίκτες και τα ερυθρόλευκα σχήματα

Δημήτρης Τομαράς
Οι 29 παίκτες και τα ερυθρόλευκα σχήματα

bet365

Μέσα σε δύο μόλις φιλικά ο Μίτσελ πρόλαβε να τεστάρει 29 παίκτες κάνοντας μίνι παραλλαγές του αγαπημένου του 4-4-1-1. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Η πρώτη φετινή ενδεκάδα της σεζόν για τον Ολυμπιακό στο φιλικό με την Κράσνονταρ ήταν με τον Μέγιερι κάτω από τα γκολπόστ, τον Σαλίνο δεξιά και τον Μπονγκ αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Αυλωνίτης και Σιόβας που είχαν αποτελέσει δίδυμο στις προπονήσεις.

Στον άξονα ήταν οι Μπουχαλάκης και Γιαταμπαρέ (ο δεύτερος έπαιζε λίγο πιο μπροστά από τον Μπουχαλάκη), οι Ντοσεβί και Βλαχοδήμος στα άκρα και ο Σαβιόλα πίσω από τον φορ Διαμαντάκο. Ουσιαστικά δηλαδή ένα 4-1-4-1 για τον Μίτσελ που γινόταν 4-4-1-1.

Στο 30ό λεπτό του τεστ με τους Ρώσους ο Σαλιάκας πέρασε στις πτέρυγες αντί του Βλαχοδήμου και ο Κολοβός έγινε αντί-Σαβιόλα πίσω από τον Διαμαντάκο. Με το που ξεκίνησε το Β' μέρος ο Ισπανός τους είχε αλλάξει σχεδόν όλους.

Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα με τον Ελαμπντελαουί και τον Βατουσιάδη στα δύο άκρα της άμυνας και τον Βούρο με τον Αμπιντάλ στο κέντρο της. Οι κεντρικοί χαφ ήταν οι Ντινγκά και Φουστέρ και στα δύο άκρα οι Σαλιάκας και Γκαζαριάν.

Επιτελικός ο Κολοβός και μοναδικός προωθημένος ο Θανάσης Παπάζογλου. Στο 60' οι Χουτεσιώτης, Τσόρι Ντομίνγκες και Κάταϊ πήραν τις θέσεις των Μέγιερι, Κολοβού και Σαλιάκα. Ο Χουτεσιώτης πήγε στην ερυθρόλευκη εστία, ο Τσόρι πίσω από τον φορ και ο Κάταϊ στα άκρα.

Οι δοκιμές με τη Ντιναμό Κιέβου

Κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου ο Μίτσελ κράτησε μόνο 4 παίκτες στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ματς με την Κράσνονταρ. Ήταν οι Αυλωνίτης, Σιόβας, Διαμαντάκος και Ντοσεβί.

Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Ελαμπντελαουί, αριστερά ο Λυκογιάννης, στόπερ ο Αβραάμ με τον Αυλωνίτη και αμυντικό χαφ ο Σιόβας.

Πιο μπροστά του στον άξονα ο Κασάμι. Στα δύο άκρα πήγαν οι Ντοσεβί και Φουστέρ και στην γραμμή κρούσης οι Βέργος και Διαμαντάκος σε μία διάταξη 4-4-1-1. Ο Βέργος έπαιζε λίγο πιο πίσω από τον Διαμαντάκο με το σχήμα πάντως και γίνεται και 4-1-4-1 αλλά και 4-4-2.

Με την έναρξη του Β' μέρος ο Ρομπέρτο παρέμεινε στην θέση του. Όμως ήταν μόνος αυτός που την διατήρησε. Δεξιά στην άμυνα πήγε ο Σαλίνο, αριστερά ο Μπονγκ, στο κέντρο της οι Βούρος και Αμπιντάλ και οι Μπουχαλάκης και Γιαταμπαρέ ήταν τα αμυντικά χαφ.

Οι Κολοβός και Γκαζαριάν τοποθετήθηκαν στις πτέρυγες και ο Σαβιόλα έπαιζε πίσω από τον Παπάζογλου. Ίδια διάταξη δηλαδή με 10 νέα πρόσωπα. Μετά στο 69' ο Χουτεσιώτης αντικατέστησε τον Ρομπέρτο.

Εν κατακλείδι ο Μίτσελ δοκίμασε συνολικά 29 παίκτες με διάταξη 4-1-4-1, 4-4-1-1 και 4-4-2. Δεν χρησιμοποίησε όμως ποτέ στα φιλικά το 3-5-2 ή το 3-4-3, συστήματα που τόσο έχει στο μυαλό του για τη νέα χρονιά. Υπάρχει βέβαια η Αμερική για αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα