Ρεμπρόφ: «Φέτος περιμένω καλύτερο Ολυμπιακό»!

Ρεμπρόφ: «Φέτος περιμένω καλύτερο Ολυμπιακό»!

Δημήτρης Τομαράς
Ρεμπρόφ: «Φέτος περιμένω καλύτερο Ολυμπιακό»!

bet365

Ο παλαίμαχος άσος και προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Σεργκέϊ Ρεμπρόφ, καταθέτει στο Gazzetta την άποψη πως ο Ολυμπιακός θα είναι βελτιωμένος του χρόνου. ΣΒΑΤΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου σχημάτισε πολύ καλή άποψη βλέποντας τον Ολυμπιακό. «Για τον Ολυμπιακό είναι η αρχή. Είναι μόλις το δεύτερό του παιχνίδι. Για εμάς είναι το τελευταίο. Οπότε υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων», τόνισε αρχικά στο Gazzetta ο Σεργκέϊ Ρεμπρόφ.

Αναφορικά με τον αγώνα επισήμανε: «Πιστεύω πως έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ήταν ένας δυνατός και καλός αγώνας και για εμάς και για τον Ολυμπιακό με τον καθένα να βγάζει τα συμπεράσματά του.

O Ολυμπιακός αν και είναι νωρίς ακόμα βγάζει μία εικόνα καλής ομάδας. Ενός ιδιαίτερα δεμένου συνόλου. Όπως και να έχει ήταν ένα καλό ματς που βοήθησε και τους δυό μας γιατί είμαστε ομάδες που τις περιμένει μία δύσκολη συνέχεια και ένα αρκετά βαρύ πρόγραμμα».

Ερωτηθείς για το τι περιμένει ο ίδιος από τον Ολυμπιακό έτσι όπως τον είδε σχολίασε: «Σίγουρα είναι νωρίς για εκτιμήσεις και προβλέψεις. Είναι ακόμα αρχή της προετοιμασία για την ομάδα. Θεωρώ όμως πως ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να είναι καλύτερος από πέρυσι.

Έτσι τον περιμένω. Ξέρω πολύ καλά πως έχει καινούριους παίκτες. Αρκετούς νέους παίκτες και πως θα έρθουν και άλλοι. Όμως τον είχα δει πέρυσι στην Ευρώπη όπου και έκανε σημαντικά και πολύ καλά πράγματα.

Κρίνοντας από αυτό που είδα και το υλικό του πιστεύω πως φέτος μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα. Έχει τις δυνατότητες να κάνει κάτι ανάλογο με πέρυσι και ακόμα καλύτερο». Μετά το τέλος του αγώνα ο Ρεμπρόφ μίλησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και στο κανάλι της Ντιναμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα