Πολλή δουλειά στα στημένα και μετά Ντιναμό

Πολλή δουλειά στα στημένα και μετά Ντιναμό

Δημήτρης Τομαράς
Πολλή δουλειά στα στημένα και μετά Ντιναμό

bet365

Ο Μίτσελ κράτησε για πάνω από 1,5 ώρα στο γήπεδο του Ζέεφελντ του παίκτες του το πρωί της Πέμπτης κάνοντας πολλές ασκήσεις με στημένα. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Παραμονές του φιλικού αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου στο Σβατς (7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας) οι Πειραιώτες βρέθηκαν ξανά στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ. Το πρόγραμμα κράτησε λίγο παραπάνω από 1,5 ώρα με το τεχνικό τιμ να δίνει μεγάλο βάρος στα στημένα.

Ο Μίτσελ δούλεψε ξανά πανω σε κόρνερ και φάουλ κάνοντας και κομπίνες στα στημένα. Έκανε αρκετές επισημάνσεις για το πως θέλει να εκτελούνται τα στημένα και το πως επιζητά να κινούνται οι παίκτες του στην μικρή περιοχή.

Στην αρχή της προπόνησης οι παίκτες έκαναν πέραν των διατατικών και του χαλαρού τρεξίματος ασκήσεις με σουτ και πάσες και κορόϊδο. Ακολούθως άρχισε η δουλειά στα στημένα.

Από την μία πλευρά ήταν οι Ντοσεβί και Γκαζαριάν (με τον Μίτσελ να δείχνει πως υπολογίζει πολύ τον Αρμένιο για τα στημένα) και από την άλλη οι Κασάμι και Μπουχαλάκης. Η αρχή έγινε με εκτελέσεις κόρνερ.

Γκολκίπερ ήταν οι Ρομπέρτο και Χουτεσιώτης που αναμένεται να παίξουν στο ματς με τη Ντιναμό Κιέβου. Αντίθετα οι Στρέντζος, Γιαννιώτης και Μέγιερι έκαναν χωριστό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις για επεμβάσεις και εξόδους. Οι άλλοι 3 πορτιέρο έμειναν και παραπάνω στο γήπεδο.

Ως προς τα στημένα ο Μίτσελ έκανε εντατικό μάθημα στον Κασάμι για το πως θέλει να χτυπάει τα κόρνερ ενώ ζητούσε από τον Ντοσεβί να κάνει ένα σουτ που να πάει ανοιχτά και με φάλτσο. Επίσης αρκετές παρατηρήσεις έγιναν στον Σιόβα για τα τελειώματά του στην άσκηση.

Τουλάχιστον δύο φορές σκόραρε ο Αμπιντάλ ενώ ένα πολύ ωραίο γκολ έβαλε ο Κολοβός. Δίχτυα βρήκαν και οι Διαμαντάκος και Παπάζογλου (με τον δεύτερο να βάζει γκολ κυρίως με το κεφάλι). Μετά το κόρνερ έγιναν εκτελέσεις φάουλ. Η προπόνηση έκλεισε με στρέτσινγκ.

* Ο Μπονγκ θέλοντας να κάνει πλάκα στον Αμπιντάλ όταν ένα σουτ του πέρασε πολύ ψηλά άουτ, έκανε έναν χαρακτηριστικό ήχο. Επεδίωξε με αυτόν τον τρόπο να του δείξει το πόσο κακή τελική προσπάθεια έκανε με τον Γάλλο να χαμογελά.

** Οι Μαζουάκου, Κάταϊ, Βλαχοδήμος, Σαλιάκας και Βατουσιάδης δεν μετείχαν στα στημένα. Έκαναν χωριστό πρόγραμμα με ασκήσεις για τεχνική κατάρτιση που συνδυάζονταν με τρέξιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα