Ανακοίνωσε τον Τόνι Κρόος η Ρεάλ

Ανακοίνωσε τον Τόνι Κρόος η Ρεάλ

bet365

Παίκτης της Ρεάλ είναι και επίσημα ο Τόνι Κρόος με τον σύλλογο της Μαδρίτης να ανακοινώνει την μεταγραφή του.

Η ανακοίνωση των Ισπανών αναφέρει πως: «Ο μέσος εντάχθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γερμανία.

Ο Τόνι Κρόος είναι ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με τον 24χρονο μέσο να φτάνει στη Ρεάλ ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Βραζιλία και μετά από ένα εξαιρετικό τουρνουά που πραγματοποίησε με τη στατιστική κατάταξη της FIFA να τον αναγνωρίζει ως τον πιο πλήρη παίκτη της διοργάνωσης.

Ο Κρόος κέρδισε την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα Γερμανίας, το Κύπελλο Γερμανίας, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Μουντιάλ. Στη Βραζιλία πέτυχε δύο γκολ, έδωσε τέσσερις ασίστ σε επτά παιχνίδια για να κερδίσει η χώρα του το τρόπαιο».

Στη συνέχεια γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο 7-1 της Γερμανίας επί της Βραζιλίας, ενώ στέκεται στις πάνω από 200 επίσημες εμφανίσεις του με την Μπάγερν Μονάχου και τον χαρακτηρίζει ηγέτη. Τέλος, παρουσιάζει όλο το βιογραφικό του...

Το κόστος της μεταγραφής του Κρόος υπολογίζεται περίπου στα 25 εκατ. ευρώ και στις 18:00 θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και θα παρουσιαστεί από τη «Βασίλισσα»!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα