Επιβεβαιώνει για Μακ ο ΠΑΟΚ

Επιβεβαιώνει για Μακ ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Επιβεβαιώνει για Μακ ο ΠΑΟΚ

bet365

Την περίπτωση του εξτρέμ της Νυρεμβέργης, Ρόμπερτ Μακ εξετάζει ο ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ακόμα ένα όνομα στο μεταγραφικό προσκήνιο του Δικεφάλου του Βορρά. Η απόκτηση εξτρέμ κρίνεται αναγκαία στους Θεσσαλονικείς, που σύμφωνα με τη «Metrosport» της Πέμπτης έχουν στο στόχαστρό τους τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό Ρόμπερτ Μακ.

Ο 23χρονος άσος είχε 19 συμμετοχές πέρυσι στην Μπουντεσλίγκα, οι 10 ως βασικός, ενώ βρίσκεται από το 2011 στη Νυρεμβέργη και μάλιστα με αρκετές συμμετοχές από τα 20 του στη μεγάλη κατηγορία. Η γερμανική ομάδα πάντως υποβιβάστηκε στη Β' κατηγορία, με τον Μακ να είναι και διεθνής στην Ανδρών της Σλοβακίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει ότι έχουν γίνει επαφές με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή όπως και με άλλες περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση. Εν τω μεταξύ η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ πιθανόν εντός της ημέρας να ανακοινώσει κάποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα