Η αντίδραση Τσόρι για το βίντεο του γκολ

Η αντίδραση Τσόρι για το βίντεο του γκολ

Δημήτρης Τομαράς
Η αντίδραση Τσόρι για το βίντεο του γκολ

bet365

Ο Τσόρι είδε με απόλυτη ψυχραιμία το βίντεο με την γκολάρα που έβαλε χθες στην προπόνηση. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Άλλοι στην θέση του μπορεί να πανηγύριζαν έξαλλα μετά από ένα τέτοιο γκολ στην προπόνηση. Όχι όμως ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντίνος άσος μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης είδε μαζί με τον επίσημο καμέραμαν του Ολυμπιακού το βίντεο με το τέρμα του. Αφού το παρακολούθησε από το youtube, το χαρακτήρισε ως ωραία δουλειά και μετά όντας απόλυτα ήρεμος αποχώρησε από την προπόνηση. Λίγες ώρες μετά ανέβασε το βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στα social media. Γενικά ο Τσόρι Ντομίνγκες αν και είναι πολύ παθιασμένος με την μπάλα είναι ένας παίκτης που ξέρει καλά το πότε πρέπει να ενθουσιάζεται και γιατί. Για τον έμπειρο άσο του Ολυμπιακού τα εντυπωσιακά γκολ στην φετινή προετοιμασία είναι κάτι σαν "άλλη μία μέρα στην δουλειά"...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα