Η προσωπικότητα του Αμπιντάλ

Η προσωπικότητα του Αμπιντάλ

Δημήτρης Τομαράς
Η προσωπικότητα του Αμπιντάλ

bet365

Ο Αμπιντάλ δεν είναι μόνος ένας... προπονητής μέσα στο γήπεδο για τον Μίτσελ και ένας «δάσκαλος» για όλους, αλλά και μία ισχυρή προσωπικότητα που βγάζει μεγάλη απλότητα και ταπεινότητα. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Είναι σαφώς ένα top όνομα και ένα μεγάλο αστέρι για τον Ολυμπιακό. Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο Ζέεφελντ όλοι ασχολούνται μαζί του. Ο καθένας από την δική του πλευρά. Και όμως ο Ερίκ Αμπιντάλ όσο μεγάλη φήμη και όνομα και εάν έχει, τόσο απλός, ταπεινός και... αντί-σταρ είναι. Θα μπορούσε να λειτουργεί εντελώς διαφορετικά. Δεν το έκανε ποτέ ούτε... προβλέπεται να το κάνει. Ο Γάλλος αμυντικός δεν έχει αποδειχθεί μόνο ένας... προπονητής για όλους τους συμπαίκτες του στο γήπεδο με το πως τους μιλάει, τους κατευθύνει και τους καθοδηγεί. Δεν είναι μόνο «δάσκαλος» για τους μικρούς και τους... μεγάλους με συμβουλές κάθε είδους.

Συμβουλές από το πως να αγωνίζονται μέχρι τον τρόπο που πρέπει να φέρονται και να λειτουργούν. Είναι και ο άνθρωπος που σταθεί δίπλα σε κάθε συμπαίκτη του για ότι χρειαστεί. Για να τον βοηθήσει όπως μπορεί. Που θα μιλήσει για αρκετά λεπτά με τον φίλαθλο, που θα θέλει μία φανέλα του ή απλώς να τον δει μετά την προπόνηση. Ο παίκτης που δεν χωρίς ύφος και... στιλάκι θα αστειευτεί ακόμα και με τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φωτογράφους. O ποδοσφαιριστής που με την ίδια ευκολία θα κάνει παρέα με τον Τσόρι Ντομίνγκες και τον Παϊτίμ Κασάμι αλλά και με τον Μανόλη Σαλιάκα και τους άλλους πιτσιρικάδες.

Δεν είναι τυχαίο πως σε πολλές περιπτώσεις οι Μίτσελ και Ραφαέλ Αλκόρτα του μιλάνε στα ισπανικά (γλώσσα που γνωρίζει) για να μεταφέρει στους άλλους παίκτες είτε στα αγγλικά είτε στα γαλλικά τις απαιτούμενες οδηγίες για μία άσκηση ή για το διπλό. Η προσωπικότητα του Ερίκ Αμπιντάλ είναι τέτοια που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός αυτού. Γιατί ο Γάλλος άσος δεν αποδεικνύεται μόνο ένας μεγάλος... νικητής της ζωής αλλά και ένα άτομο με εξαιρετικό χαρακτήρα, που δημιουργεί πρότυπα συμπεριφοράς για κάθε παίκτη στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα