Αυτά δείχνει ο Κασάμι

Αυτά δείχνει ο Κασάμι

Δημήτρης Τομαράς
Αυτά δείχνει ο Κασάμι

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι με το... καλημέρα δείχνει το τι είναι έτοιμος να προσφέρει δίχως όμως να είναι ακόμα στο 100%. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Ζέεφελντ φάνηκαν και τα χαρακτηριστικά του και η ποιότητά του και οι δυνατότητές του. Και όλα αυτά ενώ -όπως σας είχαμε τονίσει- είχε να κάνει δύο μήνες προπόνηση!

Ο λόγος για τον Παϊτίμ Κασάμι, που προέρχεται από σημαντική αποχή και ενώ φαίνεται πως δεν είναι ακόμα στο 100%. Ο Κασάμι όμως έχει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου μέσου.

Είναι παίκτης με καλό κράτημα της μπάλας, σωστές μεταβιβάσεις και μακρινές μπαλιές καθώς και αλλαγές παιχνιδιού. Παράλληλα είναι ένα... θωρηκτό της μεσαίας γραμμής. Ψηλός και πολύ δυνατός στις μονομαχίες αλλά και στο ένας με έναν.

Το γεγονός πως έχει να κάνει αρκετό καιρό προπόνηση βέβαια τον έχει αφήσει κάπως πίσω, οπότε θέλει ακόμα... δουλειά. Ουσιαστικά ο μόνος τομέας που έχει δείξει πως υστερεί κάπως είναι τα τελειώματά του.

Υπό προϋποθέσεις πάντως ο Κασάμι φαίνεται να μπορεί να καλύψει ακόμα και το κενό του Τσόρι Ντομίνγκες. Όταν ο Αργεντίνος δεν θα είναι στον αγωνιστικό χώρο, θα υπάρχει στον άξονα ένας παίκτης με χαρακτήρα και ικανότητα να κάνει την διαφορά. Και αυτός θα είναι ο Ελβετός...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα