Στον Λεβαδειακό ο Θέος

Νίκος Τσιώκος
Στον Λεβαδειακό ο Θέος

bet365

Την απόκτηση του 22χρονου μέσου, Γιώργου Θέου, ανακοίνωσε για τα επόμενα τρία χρόνια ο Λεβαδειακός το βράδυ της Δευτέρας (14/7).

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε ο Λεβαδειακός το βράδυ της Δευτέρας (14/7). Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου Γιώργου Θέου, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Φωκικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Θέου.

Ο γεννημένος στις 22/8/1991 μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων.

Η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν ο Φωκικός.

Το who is who

Ο Γιώργος Θέος γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Προοδευτική, όπου το 2008 πήγε στην Αγία Παρασκευή. Δύο χρόνια αργότερα... μετακόμισε στη Σαλαμίνα για λογαριασμό του Αίαντα, ενώ το 2011 υπέγραψε στην Καλλονή. Ακολούθησε ο Διαγόρας Ρόδου, ενώ την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα του Φωκικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα