Μίλερ: «Στα παλιά μου τα παπούτσια!»

Μίλερ: «Στα παλιά μου τα παπούτσια!»

Μίλερ: «Στα παλιά μου τα παπούτσια!»

bet365

Πληωμένη απάντηση του Μίλερ σε ερώτηση ρεπόρτερ για την απώλεια του «Χρυσού Παπουτσιού».

Το σκηνικό έλαβε χώρα στην μικτή ζώνη, με την ρεπόρτερ να μιλάει στον επιθετικό της Μπάγερν αλλά και τον Σβαϊστάιγκερ. Μάλιστα, η αρχή έγινε με τον έμπειρο μέσο, που της ζήτησε να κάνει τις ερωτήσεις της στα βαυαρικά. Αυτή απάντησε πως δεν γνωρίζει την γλώσσα και συνέχισε στα Αγγλικά, δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την κατάκτηση. Ακολούθησε ο διάλογος με τον Μίλερ.

«Έφτασες πολύ κοντά στο να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ, όμως τελικά δε τα κατάφερες. Πως νιώθεις γι αυτό» ρώτησε για να πάρει μία αποστομωτική απάντηση! «Δε με απασχολούν αυτές οι μ@%@#ιες, είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Μπορείτε να πασαλείψετε το Χρυσό Παπούτσι πίσω από τα αυτιά σας», μια βαυαρική παροιμία που υποδηλώνει αδιαφορία και «κουμπώνει» με την κατάκτηση του βραβείου από τον Χάμες και την τελική κατάταξη της ομάδας του στο τουρνουά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα