Ανακοίνωσε Καλί η Βέροια

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Καλί η Βέροια

bet365

Στην Θεσσαλονίκη και στον Άρη περίμεναν τον Σιρίλ Καλί κι αυτός βρέθηκε στην Βέροια να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασία με την τοπική ομάδα.

Στη «Βασίλισσα ου Βορρά» κατέληξε ο Καλί υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασία για ένα χρόνο όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βέροια. Τον Γάλλο αμυντικό διεκδικούσε και ο Άρης με τον Καλί να προτιμάει την Βέροια λόγω Super League, αλλά και καλύτερου συμβολαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Cyril Kali.

Το who is who

Ο Σιρίλ Καλί γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1984 στην Μπεσανσόν της Γαλλίας. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες των Οσέρ, Λιλ και στη συνέχεια πήγε στη Νορβηγία και τη Λίλεστορμ.

Στη χώρα μας ήρθε τον Ιανουάριο του 2007 για λογαριασμό της Καλαμάτας, ενώ ακολούθησαν οι Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός πριν πάρει μεταγραφή για τη Βέροια τον Ιούλιο του 2010. Ένα χρόνο αργότερα... μετακόμισε στη Λάρισα και το 2012 επέστρεψε στη «βασίλισσα του Βορρά», ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα