Ο Μίτσελ για Ριτσόλι και η στεναχώρια του Τσόρι

Ο Μίτσελ για Ριτσόλι και η στεναχώρια του Τσόρι

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μίτσελ για Ριτσόλι και η στεναχώρια του Τσόρι

bet365

Ο Μίτσελ ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος το πρωί της Δευτέρας στο Ζέεφελντ. Τι ατάκα είπε για τον διαιτητή του τελικού. Στεναχωρημένος για την Αργεντινή ο Τσόρι. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να δουλεύουν σκληρά στο Ζέεφελντ ωστόσο από χθες θέμα συζήτησης είναι ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ και η επικράτηση της Γερμανίας. Η κουβέντα όμως έφτασε και στον Ιταλό διαιτητή Ριτσόλι και τις αποφάσεις του.

Ο Μίτσελ με αρκετά μεγάλη δόση χιούμορ έλεγε για τον ρέφερι του αγώνα των Γερμανών με τους Αργεντίνους πως "είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Και αυτό διότι αποδείχθηκε χθες πως είμαι καλύτερος διαιτητής από τον Ριτσόλι".

Ως γνωστόν ο κόουτς του Ολυμπιακού είχε ρόλο διαιτητή στο ματς των δημοσιογράφων με το τεχνικό τιμ. Αρκετοί παίκτες πάντως συζητούσαν μεταξύ τους για το παιχνίδι ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκες φαινόταν αλλά και ήταν αρκετά στεναχωρημένος για την ήττα της Εθνικής Αργεντινής.

Στο προπονητικό σκέλος το ερυθρόλευκο πρόγραμμα μετά την πρωινή προπόνηση είχε και συνέχεια. Οι παίκτες των πρωταθλητών δούλεψαν ξανά πάνω στην ενδυνάμωσή τους με βάρη ενώ υπήρξε και τρέξιμο και σπριντ αλλά και ασκήσεις έκρηξης και για απότομες αλλαγές κατεύθυνσης.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν και αερόβιες ασκήσεις ενώ δούλεψαν εκ νέου στους τομείς της ισορροπίας και της ευλυγισίας. Οι γκολκίπερ καταπιάστηκαν και πάλι με πολλές ασκήσεις για τα πόδια, τα σουτ και τις σωστές μεταβιβάσεις είτε από κοντά είτε από μακριά.

* Ο Μίτσελ μιλούσε ξανά για αρκετά λεπτά με τον Πιέρ Ισά. Οι δυό τους και φέτος έχουν διαρκή επικοινωνία τόσο για την ομάδα όσο και για τα μεταγραφικά. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με μία βραδινή προπόνηση (20.00), που θα έχει τακτική και διπλό. Και την Τρίτη αναμένεται να γίνουν τρεις προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα