«Στα 2 εκατ. η ρήτρα του Λούκας»

«Στα 2 εκατ. η ρήτρα του Λούκας»

Gazzetta team
«Στα 2 εκατ. η ρήτρα του Λούκας»

bet365

Αρκετά υψηλή οψιόν αγοράς φέρεται να μπήκε στον δανεισμό του Λούκας Πέρεθ από τον ΠΑΟΚ στη Λα Κορούνια, με τους Ισπανούς να κάνουν λόγο για 2 εκατ. ευρώ.

Ο Ισπανός μέσος επέμενε για τον επαναπατρισμό του κι ο Δικέφαλος δεν κατάφερε τελικά να τον κρατήσει στο ρόστερ του για δεύτερη σεζόν. Ο Λούκας ενέδωσε στο έντονο πρέσινγκ της Λα Κορούνια που τον πήρε με τη μορφή δανεισμού από τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Ίβηρες η ομάδα της Γαλικίας μπορεί του χρόνου να κάνει δικό της τον παίκτη αν καταβάλει στον ΠΑΟΚ 2 εκατ. ευρώ, ποσό που φέρεται να έχει οριστεί ως οψιόν αγοράς του. Με δεδομένο πάντως τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της Λα Κορούνια, φαντάζει δύσκολο να διαθέσει το συγκεκριμένο ποσό για τον 26χρονο άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα