Ανακοίνωσε και Σέτκους η Κέρκυρα

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε και Σέτκους η Κέρκυρα

bet365

Τη δεύτερη μεταγραφή της για σήμερα ανακοίνωσε η Κέρκυρα, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Λιθουανού τερματοφύλακα Ερνέστας Σέτκους για ένα χρόνο.

Δε σταματά τις μεταγραφές η Κέρκυρα, που θέλει να συμπληρώσει όσο το δυνατόν πιο νωρίς το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν τη δεύτερη για σήμερα και πέμπτη συνολικά, μετά τον Καϊκούτ, που είναι ο διεθνής Λιθουανός τερματοφύλακας, Ερνέστας Σέτκους, ο οποίος υπέγραψε για ένα χρόνο και αναχώρησε για τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα

Η ΠΑΕ Κέρκυρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Λιθουανό τερματοφύλακα, Ernestas Šetkus, τον οποία και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας.

Η συνεργασία έχει διάρκεια ενός έτους, ενώ ο παίκτης αναχώρησε ήδη για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή.

Γεννημένος στις 15/5/1985, ο ύψους 1,93 μ. Setkus αγωνίστηκε πέρσι στην κυπριακή Νέα Σαλαμίνα, όπου και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφανίσεις.

Επτά φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας από το 2011, ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του, για λογαριασμό των Ζαλγκίρις Βίλνιους (2005-’08 και 2010) και Ταουράς (σύνολο 118 αγώνες Πρωταθλήματος), προτού επιχειρήσει την πρώτη του έξοδο από τη χώρα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας (Α’ Κύπρου, 41 αγ.).

Το καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε στην Μπότεφ Πλόβντιβ (Α’ Βουλγαρίας, 11 αγ.), απ’ την οποία αποχώρησε στα μέσα της σεζόν, «μετακομίζοντας» στην Γκόμελ της Λευκορωσίας (2 αγ.). Και πέρσι, Νέα Σαλαμίνα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα