Τέλος ο Τριανταφύλλου από τον Πανθρακικό

Τέλος ο Τριανταφύλλου από τον Πανθρακικό

bet365

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Τριανταφύλλου ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Πανθρακικός.

Παρελθόν από την ομάδα του Πανθρακικού, αποτελεί η Κώστας Τριανταφύλλου, ο οποίος μετά από μία σεζόν και 9 συμμετοχές στους «πράσινους», έμεινε ελεύθερος. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, δεν κατάφερε να πείσει τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος δεν τον είχε στα πλάνα του και έτσι αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα το... διαζύγιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού συμμετείχε κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 σε 9 παιχνίδια της Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα