Ο Αμπιντάλ και ο οπαδός της Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Αμπιντάλ και ο οπαδός της Μπαρτσελόνα (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Αμπιντάλ και ο οπαδός της Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Ένας Γερμανός οπαδός της Μπαρτσελόνα και λάτρης του Ερίκ Αμπιντάλ περίμενε το είδωλό του έξω από το προπονητήριο του Ζέεφελντ. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο νεαρός Γερμανός συνοδευόμενος από μία φίλη του είχε φανέλα της Μπαρτσελόνα αλλά και ένα λάβαρο περιμένοντας να βγει από το πούλμαν του Ολυμπιακού ο Ερίκ Αμπιντάλ. Κάποιοι παίκτες των Πειραιωτών βλέποντάς τον από το παράθυρο θέλησαν να τον... πειράξουν λέγοντάς του πως ο Γάλλος άσος απουσίαζε ωστόσο λίγο μετά ο έμπειρος αμυντικός έκανε την εμφάνισή του. Υπέγραψε την φανέλα και το λάβαρο, μίλησε για κάποια λεπτά με τον οπαδό των Καταλανών και βγήκε και φωτογραφία μαζί του. Δείτε στην gallery το σχετικό video του Gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα