Και τώρα... ΑΕΚ για Τζιμπούρ

Και τώρα... ΑΕΚ για Τζιμπούρ

Gazzetta team
Και τώρα... ΑΕΚ για Τζιμπούρ

bet365

Μετά το... μίνι θρίλερ που εξελίχθηκε με την αποδέσμευση του Τζιμπούρ από τη Νότιγχαμ, ο «τρομοκράτης» ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Ελλάδα με την ελευθέρας ανά χείρας, ώστε να συζητήσει με την ΑΕΚ.

Διαδικαστικό είναι πλέον το θέμα της αποδέσμευσης του Αλγερινού στράικερ από τη Νότιγχαμ, παρ' ό,τι οι Άγγλοι έκαναν την τελευταία στιγμή... νερά. Ενώ υπήρχε αρχική συμφωνία το πρωί της Πέμπτης, αργά το βράδυ φάνηκε να υπάρχει κώλυμα στον τρόπο που θα εξοφληθεί ο παίκτης, με τη διοίκηση του συλλόγου να του ξεκαθαρίζει ότι δεν θα τον αφήσει ελεύθερο, όπως αναφέρει η «Sportday».

Εν τέλει την επόμενη μέρα ο Τζιμπούρ ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Νότιγχαμ που βρισκόταν στο Κατάρ και βρέθηκε λύση, με τον «τρομοκράτη» να ανακοινώνει έπειτα από λίγο τα ευχάριστα και στο στενό του περιβάλλον. Αυτό που απομένει πλέον είναι να σταλούν κάποιες εγγυητικές επιστολές για τον τρόπο καταβολής της αποζημίωσης προς τον Αλγερινό όπως συμφωνήθηκε από τις δύο πλευρές κι εφόσον συμβεί αυτό, ο 30χρονος φορ θα επιστρέψει στην Ελλάδα με την ελευθέρας του στα χέρια. Ακολούθως θα δρομολογηθεί άμεσα (πιθανότατα τη Δευτέρα) το ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της επιστροφής του στην ΑΕΚ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα