Και Καπετάνος στην Ξάνθη!

Και Καπετάνος στην Ξάνθη!

bet365

Παίκτης της Ξάνθης είναι και επίσημα ο Παντελής Καπετάνος!

Την μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει η ομάδα της Ξάνθης, η οποία ολοκλήρωσε ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, οι Ακρίτες κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον Παντελή Καπετάνο, τον οποίο και ανακοίνωσαν επίσημα.

Ο Καπετάνος έγινε γνωστός στον Ηρακλή, από όπου πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Μετά από 2 σεζόν, με 26 συμμετοχές και 4 τέρματα, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Επόμενος προορισμός, λοιπόν, η Ρουμανία και το Βουκουρέστι, για λογαριασμό της Στεάουα. Το κοντέρ έγραψε 65 συμμετοχές και 27 τέρματα, φτάνοντας στο απόγειο της καριέρας του. Μετά, μία διετία στην Κλουζ, επίσης επιτυχημένη, με 53 συμμετοχές και 18 γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν επέστρεψε στην Στεάουα, με μόλις 8 συμμετοχές, αλλά και 3 γκολ για τον έμπειρο επιθετικό!

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παντελή Καπετάνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα