Ανακοίνωσε Μπεχαράνο ο Παναιτωλικός

Ανακοίνωσε Μπεχαράνο ο Παναιτωλικός

bet365

Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναιτωλικός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπεχαράνο!

Την μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο Παναιτωλικός, που παρά την μικρή καθυστέρηση, δείχνει να έχει περάσει στην... αντεπίθεση και να συμπληρώνει το «παζλ» του ρόστερ της νέας σεζόν. Νέο απόκτημα για τα «καναρίνια«, είναι ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, που είναι διεθνής με την Βολιβία, 23 ετών και αγωνίζεται ως δεξί μπακ, θέση που ο Παναιτωλικός... πονούσε μετά την αποχώρηση των Μπακάκη και Γκάλο.

Η ανακοίνωση:

Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Είναι γεννημένος στις 24.08.1991, διεθνής με την Εθνική Βολιβίας και αγωνίζονταν στην Στρόνγκεστ.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να μπορέσω να κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα. Έχω μάθει ότι ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα με στόχους. Θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα από όσα περιμένει από μένα η ομάδα και με την απόδοσή μου να δώσω τη δυνατότητα στο κόσμο του Παναιτωλικού και στους έλληνες φιλάθλους να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν το ποδόσφαιρο της Βολιβίας. Επίσης θέλω να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα