Μένει ελεύθερος κι έρχεται για ΑΕΚ ο Τζιμπούρ

Μένει ελεύθερος κι έρχεται για ΑΕΚ ο Τζιμπούρ

Gazzetta team
Μένει ελεύθερος κι έρχεται για ΑΕΚ ο Τζιμπούρ

bet365

Εντός της ημέρας αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ ο Ραφίκ Τζιμπούρ κι ακολούθως να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ξεκαθαρίσει οριστικά το «φλερτ» με την ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση Τζιμπούρ για την Ένωση. Το gazzetta.gr πρώτο σας ενημέρωσε για το ταξίδι του Αλγερινού στράικερ στην Αγγλία ώστε να συναντηθεί με τους διοικούντες της Νότιγχαμ Φόρεστ και να πάρει την ελευθέρας του. Αυτό αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας αφού στις πρώτες επαφές που υπήρξαν δεν φαίνεται να προέκυψε κάποια επιπλοκή κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο 30χρονος φορ θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας στα χέρια του το χαρτί της... ελευθερίας.

Προτεραιότητα του «τρομοκράτη» δεν είναι άλλη όπως όλα δείχνουν από την ΑΕΚ, που είναι έτοιμη να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα, βλέποντας στο πρόσωπό του τον... killer της επόμενης σεζόν. Αμφότερες οι δύο πλευρές άλλωστε δεν θέλουν να χαθεί άλλος χρόνος, σε μία υπόθεση που ήδη έχει «τραβήξει» πολύ και οριστικές εξελίξεις αναμένονται ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα