Φαν Χάαλ: «Εγώ έμαθα στον Ρομέρο να πιάνει πέναλτι»

Φαν Χάαλ: «Εγώ έμαθα στον Ρομέρο να πιάνει πέναλτι»

Gazzetta team
Φαν Χάαλ: «Εγώ έμαθα στον Ρομέρο να πιάνει πέναλτι»

bet365

Απολαυστικός ο Λουίς Φαν Χάαλ στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε πως εκείνος έμαθε στον Ρομέρο πώς να πιάνει πέναλτι, ενώ επισήμανε ότι αν είχε άλλη αλλαγή, θα έβαζε ξανά τον Κρουλ στη «ρώσικη ρουλέτα».

Μπορεί η Ολλανδία να αποκλείστηκε αυτή τη φορά στα πέναλτι, όμως ο Λουίς Φαν Χάαλ επιφύλασσε φοβερές ατάκες μετά το τέλος του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για την επτάρα της Βραζιλίας.

Αρχικά προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας με φορμή τη συνεργασία του με τον Ρομέρο στην Άλκμααρ πως: «Εγώ έμαθα στον Ρομέρο πώς να αποκρούει πέναλτι», για να συνεχίσει λέγοντας ότι:

«Κάναμε ένα φανταστικό τουρνουά. Κανείς δεν περίμενε να περάσουμε στη δεύτερη φάση. Κάναμε μια εξαιρετική πορεία και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η Αργεντινή είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης με παίκτης τεράστιας αξίας και δεν μας κέρδισε. Είναι καλύτερο να αποκλείεσαι στα πέναλτι παρά χάνοντας με 7-1».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αιτία που δεν έβαλε ξανά τον Κρουλ για τα πέναλτι: «Αν μπορούσα να κάνω μια ακόμη αλλαγή, θα έβαζα τον Κρουλ. Όμως δεν είχα άλλες αλλαγές στη διάθεσή μου», για να κλείσει αποκαλύπτοντας ότι δύο παίκτες του αρνήθηκαν να εκτελέσουν πρώτοι πέναλτι, γι' αυτό έβαλε τον Φλάαρ.

 

Τελευταία Νέα