Τους... ξεθεώνει στην προπόνηση!

Δημήτρης Τομαράς
Τους... ξεθεώνει στην προπόνηση!

bet365

Ο Αλέκος Ράντος έχει βάλει και φέτος ψηλά τον πήχη για τους γκολκίπερ με πολλή δουλειά και αρκετές φωνές, όπως πάντα, ειδικά για τους πιτσιρικάδες. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Και φέτος ο Ράντος έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την εκγύμναση των γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ο παλαίμαχος πορτιέρο και γυμναστής τερματοφυλάκων της ομάδας φημίζεται για την πολύ καλή δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το γεγονός πως... λιώνει και... ξεθεώνει τους τερματοφύλακες στην προπόνηση, έχοντας παράλληλα "έφεση" στις πολλές φωνές και τις παρατηρήσεις. Πέρυσι από τους μικρούς ήταν στην προετοιμασία ο νεαρός Ανδρέας Γιαννιώτης.

Φέτος έχει δύο πιτσιρικάδες που δουλεύει και ακούν τις φωνές και τις επισημάνσεις του σε καθημερινή βάση. Από το πως πρέπει να πέφτουν και τον τρόπο που θα βγαίνουν εκτός της περιοχής μέχρι τις μεταβιβάσεις και τις αποκρούσεις τους. Ο Ράντος δεν δουλεύει μόνο πολύ με τον Ρομπέρτο και τον Μέγιερι αλλά και με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη και τον Γιώργο Στρέντζο. Δεν είναι λίγες οι φορές που τους κρατάει στο γήπεδο μετά το πέρας της προπόνησης για έξτρα πρόγραμμα, ειδικά εάν δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα