Τετ α τετ Νικοπολίδη - Αβραάμ

Τετ α τετ Νικοπολίδη - Αβραάμ

Τετ α τετ Νικοπολίδη - Αβραάμ

bet365

Τις παρατηρήσεις πάντα τις δέχεται ο πιο... παλιός της άμυνας. Τι είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης στον Αβραάμ Παπαδόπουλο για την αμυντική τακτική. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΖΕΕΦΕΛΝΤ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο εκ των συνεργατών του Μίτσελ μιλάει αρκετές φορές σε παίκτες από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας στην Αυστρία. Άλλοτε για να τους συγχαρεί και άλλοτε για τυχόν παρατηρήσεις για... διορθώσεις. Αυτήν την φορά ήταν η σειρά του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Με αφορμή τον τρόπο που μπήκε ένα γκολ στην άσκηση της αμυντικής τακτικής ο Νικοπολίδης του τόνισε: "Πρέπει να μιλάτε μεταξύ σας και να κοιτάτε τους χώρους σας. Από την στιγμή που είστε λιγότεροι στην άμυνα θα περάσουν σίγουρα την μπάλα από τα πλάγια. Το θέμα όμως είναι να μην την περάσουν στο κέντρο της άμυνας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα