Κάπελ διετίας για Παναιτωλικό!

Κάπελ διετίας για Παναιτωλικό!

Κάπελ διετίας για Παναιτωλικό!

Την 6η του μεταγραφική κίνηση και την 2η μέσα στην ημέρα ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός καθώς απέκτησε τον Λεάντρο Κάπελ που έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα! 

Ο Ολλανδός που ήδη βρίσκεται στο Αγρίνιο, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Παναιτωλικού και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών. Αμέσως μετά τις υπογραφές η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανακοίνωσε την μεταγραφή ως εξής: Ο Λεάντρο Κάπελ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στη Δόξα Δράμας, ενώ την προηγούμενη σεζόν ανήκε στην Μπράγκα. Είναι γεννημένος στις 14.11.1989.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο, με πολύ κόσμο που γεμίζει το γήπεδο στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και εύχομαι να βοηθήσω και εγώ με την απόδοσή μου και με γκολ να πετύχει τους στόχους του. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ».

Ο Κάπελ είναι η 6η φετινή μεταγραφή του Παναιτωλικού, που το πρωί ανακοίνωσε και την επιστροφή του Γουίλι Εντζεγκέλε στο Αγρίνιο!