Ανακοίνωσε Μέγι ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Μέγι ο Εργοτέλης

bet365

Την απόκτηση του Μέγι, που έχει αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ, για δύο χρόνια ανακοίνωσε σήμερα ο Εργοτέλης.

Παίκτης του Εργοτέλη είναι από σήμερα ο Μέγι. Ο 30χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που έχει αγωνιστεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπέτις τη σεζόν 2005-2006, ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου για δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας (30/06/2016) με τον Χουάν Αλμπέρτο Αντρέου Αλβαράδο (Μέγι).

Το who is who

Ο 30χρονος (06/06/1984) Ισπανός αμυντικός, από το 2002 μέχρι το 2010, φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο Ισπανίας (2004-05) και συμμετείχε στο Champions League. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τενερίφη, την Γκεντ και την Σέριφ Τίρασπολ, όπου την περασμένη σεζόν συνεργάστηκε με τον προπονητή του Εργοτέλη Χουάν Φεράντο.

«Υπερήφανος που θα αγωνιστώ στον Εργοτέλη»=

Μετά την ανακοίνωσή του, ο Μέγι δήλωσε υπερήφανος που θα αγωνιστεί σε μια ομάδα, όπως ο Εργοτέλης. «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα αγωνιστώ στον Εργοτέλη, μια ομάδα που μεγαλώνει και μου αρέσει το πρότζεκτ που έχουν οι άνθρωποί της. Επίσης μου αρέσει ότι στην Ελλάδα όλοι είναι πολύ παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, όπως και εγώ και αισθάνομαι πολύ καλά που θα αγωνιστώ εδώ», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα