Επίσημα στον Λεβαδειακό ο Ζίτο

Επίσημα στον Λεβαδειακό ο Ζίτο

bet365

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιβοριανού μέσου Μεκέμε Λάντζι Ταμλα Ζίτο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Μακάμπι Τίκβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Mekeme Ladji Tamla (Zito). Ο γεννημένος στις 19 Σεπτεμβρίου 1985 Ιβοριανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 στη Βελγική Beveren και το 2007 μεταγράφηκε στη Γαλλική Le Mans, όπου έμεινε μέχρι το 2013, με ενδιάμεσο προορισμό τη Stade Laval, στην οποία έπαιξε ως δανεικός της σεζόν 2008-2009.
Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2013-2014), πριν υπογράψει στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ήταν η Ισραηλινή Maccabi Petah Tikva.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα