«Κολοβέ εσύ είσαι ο MVP»

«Κολοβέ εσύ είσαι ο MVP»

«Κολοβέ εσύ είσαι ο MVP»

bet365

Ο Σιόβας περίμενε τον Κολοβό για να του απονείμει τα εύσημα μετά το εσωτερικό δίτερμα. Τι είπε ο Αβραάμ. Ο Μίτσελ έβαλε και ως αριστερό μπακ τον Αμπιντάλ σε άσκηση. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Το δίτερμα στο Ζέεφελντ μόλις έχει ολοκληρωθεί και ο Δημήτρης Κολοβός πηγαίνει προς τον πάγκο σαφώς ικανοποιημένος και αφού οι συμπαίκτες του τον έχουν συγχαρεί για το γκολ του το οποίο έβαλε και που σημειώθηκε μάλιστα από την πλευρά που ήταν ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Σιόβας τον περίμενε για να τον συγχαρεί με τον δικό του τρόπο.

«Κολοβέ εσύ είσαι ο MVP. Τώρα πρέπει να κάνεις δηλώσεις», του είπε ο διεθνής αμυντικός με τον Αβραάμ να έχει τις... ενστάσεις του. «Δεν μετράει κανονικά το γκολ έτσι όπως το έβαλε». Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως το κλίμα μεταξύ παλιών και νέων είναι ιδιαίτερα καλό και πως τα πειράγματα και η καλή διάθεση τα βλέπει κανείς σε καθημερινή βάση.

Το προπονητικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της βραδινής προπόνησης της Τρίτης ξεκίνησε με τους παίκτες να παίζουν κορόϊδο. Την... σκυτάλη πήραν οι ασκήσεις με πάσες. Στην πρώτη εξ αυτών έπρεπε μετά την πρώτη μπαλιά η δεύτερη να γίνει βαθιά στην πλάτη της άμυνας και μετά η μπάλα να πάει στα πλάγια.

Και όλα αυτά ενώ οι ποδοσφαιριστές είχαν μπροστά τους ομοιώματα παικτών. Τόσο ο Μίτσελ όσο ο Αλκόρτα ζητούσαν καλό κοντρόλ και σωστή πάσα. Σειρά πήρε μετά το κομμάτι της κυκλοφορίας και της καλής ανάπτυξης.

Χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες οι παίκτες έπρεπε να κάνουν συγκεκριμένη κίνηση και να δώσουν σωστά την μπάλα. Αυτός ήταν ο σκοπός της μίας ομάδας που είχε μπροστά της περιορισμένο χώρο.

Η άλλη ομάδα όφειλε να πρεσάρει για τα καλά. Σε αυτήν την άσκηση πάντως ο Ερίκ Αμπιντάλ είχε μεγάλη ακρίβεια στις κινήσεις αλλά και τις μπαλιές του.

Τακτική με αριστερό μπακ τον Αμπιντάλ

To τεχνικό τιμ όμως δεν περιορίστηκε εκεί. Έριξε βάρος και στην αμυντική και την επιθετική τακτική. Από την μία πλευρά του γηπέδου ήταν ο Αλκόρτα που είχε δίπλα του τον Μίτσελ για να δείξει αμυντική τακτική.

Την ευθύνη της άσκησης στην επιθετική τακτική είχε ο Νικοπολίδης από την άλλη. Το ενδιαφέρον στην αμυντική άσκηση ήταν το γεγονός πως ο Ερίκ Αμπιντάλ δοκιμάστηκε και ως αριστερό μπακ (σ.σ. στο διπλό έπαιξε ως στόπερ).

Την αμυντική ομάδα αποτελούσαν οι Αμπιντάλ, Σιόβας, Αβραάμ και Σαλίνο έχοντας μπροστά τους ως χαφ τους Ντινγκά και Μπονγκ. Στην άσκηση γκολκίπερ ήταν ο Χουτεσιώτης.

Την ομάδα που θα έκανε επίθεση απάρτιζαν οι Μαζουάκου, Γιαταμπαρέ, Αυλωνίτης αλλά και ο Λυκογιάνης. Μαζί τους ήταν και οι νεαροί Βατουσιάδης και Βούρος.

Αποτελεσματικοί οι Σαβιόλα - Βέργος, σέντρες - φαρμάκι ο Σαλιάκας

Στην επιθετική άσκηση μετείχαν αρκετοί παίκτες όπως οι Κολοβός, Τσόρι, Σαβιόλα, Διαμαντάκος, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος, Κάταϊ, Βέργος και Σάλιακας ενώ σε κάποια στιγμή επιστρατεύθηκε και ο Γιαταμπαρέ. Γκολκίπερ ήταν ο Στρέντζος.

Η οδηγία ήταν να ξεκινήσει η ανάπτυξη από το κέντρο, να περάσει η μπάλα στα πλάγια και να γίνει σέντρα για να βγει γκολ. Με την ολοκλήρωση της φάσης έπρεπε όλοι να γυρίσουν γρήγορα στις αρχικές τους θέσεις.

Ο Σαλιάκας διακρίθηκε για τις πολύ καλές μπαλιές του (και χαμηλά και ψηλά) και οι Σαβιόλα - Βέργος για την επαφή τους με τα δίχτυα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με στρέτσινγκ.

* Και την Τετάρτη θα γίνουν τρεις προπονήσεις. Οι ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν στις 09:00, στις 11:30 και στις 19:00.

** Ο Ντοσεβί από την αρχή «κόλλησε» με τον Ομάρ που από ένα σημείο και μετά έκανε ασκήσεις μόνος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα