Ανακοίνωσε Καμπαγέρο η Μάντσεστερ Σίτι

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Καμπαγέρο η Μάντσεστερ Σίτι

bet365

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και με την βούλα ο Γουίλι Καμπαγέρο. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας αφήνει την Μάλαγα για τους «πολίτες» υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στην Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γουίλι Καμπαγέρο. Ο 32χρονος πορτιέρο πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η σεζόν για να βοηθήσω την ομάδα. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα, ένα νέο πρωτάθλημα. Τα πήγα καλά τις προηγούμενες χρονιές και ελπίζω να συμβεί το ίδιο και του χρόνου. Ξέρω πως έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει ήδη έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Χαρτ και θα προσπαθήσω να τον συναγωνιστώ για την θέση κάτω απ’ την εστία. Θα κάνω τα πάντα στις προπονήσεις», ανέφερε ο Καμπαγέρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα