Παλεύει για Μασούντ η ΑΕΚ

Παλεύει για Μασούντ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Παλεύει για Μασούντ η ΑΕΚ

bet365

Ο Σοζέι Μασούντ είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της επίθεσης, όμως η περίπτωση του είναι δύσκολη και η Ένωση θα πρέπει να δώσει μάχη για να τον κάνει δικό της.

Ο Ιρανός εξτρέμ που έδωσε το «παρών» στα γήπεδα της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της χώρας του είναι η Νο1 επιλογή των «κιτρινόμαυρων» για το αριστερό άκρο, αφού συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για να μπορέσει να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ. Η περίπτωσή του ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι για τον Δικέφαλο, καθώς ο Μασούντ έχει ήδη φτιάξει καλό όνομα στην Ισπανία με τη Λας Πάλμας και είναι αρκετές οι ομάδες που εμφανίζονται να τον θέλουν.

Η Ένωση ωστόσο έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ» κι εκείνος που ανέλαβε την αποστολή να τον φέρει στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τον 30χρονο άσο και προσπαθεί να τον πείσει για το πρότζεκτ του συλλόγου και την προοπτική που υπάρχει. Οι επαφές αναμένεται να κορυφωθούν τις προσεχείς ημέρες όταν ο Μασούντ επιστρέψει από τις διακοπές του στις ΗΠΑ, μιας και τόσο ο Δικέφαλος, όσο κι ο παίκτης δεν θέλουν να τραβήξει χρονικά η υπόθεση.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα