Η... τιμωρία του Αναστασίου στους δημοσιογράφους!

Η... τιμωρία του Αναστασίου στους δημοσιογράφους!

Νίκος Αθανασίου
Η... τιμωρία του Αναστασίου στους δημοσιογράφους!

bet365

Κάποιοι από τους απεσταλμένους δημοσιογράφους, ονόματα δεν λέμε υπολείψεις δεν θίγουμε, άργησαν πέντε λεπτά για την προπόνηση και ο Έλληνας τεχνικός προανήγγειλε δεκαπέντε λεπτά τρέξιμο για τιμωρία.

Ο... στρατιωτικός νόμος και η πειθαρχία του Γιάννη Αναστασίου «έπιασαν» και τους Έλληνες απεσταλμένους το πρωί της Δευτέρας. Κάτι το ξύπνημα, κάτι το... εικοσάλεπτο που ήθελε η σερβιτόρα να φτιάξει τους καφέδες, μία τετράδα έμεινε λίγο πίσω.

Έτσι, λοιπόν, ο Αναστασίου που βλέπει τα... πάντα έστειλε το μήνυμα στο τέλος της προπόνησης΄. «Εσείς που αργήσατε σήμερα θα κάνετε δεκαπέντε λεπτά τρέξιμο το απόγευμα για τιμωρία» ήταν τα λόγια του «Ολλανδού» που δύσκολα θα γίνουν πραγματικότητα. Εκτός και αν επιστρατευτούν τίποτα μάσκες οξυγόνου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα