Ολυμπιακός: Θα... λιώσουν οι παίκτες στο τρέξιμο!

Ολυμπιακός: Θα... λιώσουν οι παίκτες στο τρέξιμο!

Ολυμπιακός: Θα... λιώσουν οι παίκτες στο τρέξιμο!

bet365

Μεγάλη έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης θα δώσει και φέτος ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του και έτσι τους ερυθρόλευκους τους περιμένει πολύ τρέξιμο. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Πολύ τρέξιμο περιμένει στο Ζέεφελντ τους παίκτες του Ολυμπιακού. Την περσινή χρονιά επί αυστριακού εδάφους ο Μίτσελ και το προπονητικό τιμ του είχαν εφαρμόσει πρόγραμμα διπλών και τριπλών προπονήσεων, έτσι ώστε να πέσει και μεγάλο βάρος πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης με πολλά χιλιόμετρα για τους ποδοσφαιριστές, που ήταν χωρισμένοι ανά γκρούπ. Μάλιστα οι παίκτες δεν έτρεξαν μόνο πολλά χιλιόμετρα στο αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ αλλά το έκαναν και σε άλλες τοποθεσίες της περιοχής.

Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε φέτος. Ο ερυθρόλευκος προπονητής έχει ως στόχο του να φτιάξει την ομάδα έτσι ώστε να έχει πολλές και μεγάλες αντοχές. Με την συνδρομή του team των γυμναστών και κυρίως του Χοσέ Βαγιέχο θα εκπονήσει ειδικό πρόγραμμα προκειμένου οι παίκτες του να πιάσουν το καλύτερο δυνατό επίπεδο φυσικής κατάστασης ενόψει της νέας χρονιάς.

Μοιραία το... κοντέρ των Πειραιωτών θα φτάσει και στην φετινή προετοιμασία στα όριά του. Εξάλλου κρίνοντας και από τα περσινά δεδομένα ο Μίτσελ δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει... ήσυχους τους παίκτες με το πρόγραμμα να πρόκειται να είναι και φέτος βαρύ. Θυμίζουμε πως η αποστολή των Πειραιωτών φτάνει την Δευτέρα στο Ζέεφελντ και θα μείνει έως τις 18 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα