Με την... βούλα στο Λιμάνι Παπάζογλου και Αυλωνίτης

Με την... βούλα στο Λιμάνι Παπάζογλου και Αυλωνίτης

Με την... βούλα στο Λιμάνι Παπάζογλου και Αυλωνίτης

bet365

Το... μπαράζ ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό καλά κρατεί. Οι ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν επίσημα την απόκτηση των Αυλωνίτη και Θανάση Παπάζογλου.

Η ερυθρόλευκη ανακοίνωση επισημαίνει τα εξής: «Στον Ολυμπιακό Παπάζογλου και Αυλωνίτης. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Θανάση Παπάζογλου και Τάσου Αυλωνίτη». Για την χρονική διάρκεια των συμβολαίων των δύο παικτών δεν υπάρχει αναφορά. Έτσι οι Πειραιώτες ενέταξαν στο δυναμικό τους δύο Έλληνες παίκτες σε ιδιαίτερα καλή ηλικία.

Τόσο ο πρώην αμυντικός του Πανιωνίου όσο και ο φορ που αγωνίζοταν πέρυσι στον ΟΦΗ πρόκειται να κάνουν προετοιμασία στο Ζέεφελντ. H Prosport International που έχει τα δικαιώματα του Παπάζογλου τόνισε για το deal: «Ο πελάτης μας, Θανάσης Παπάζογλου, είναι και επίσημα από σήμερα παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Παπάζογλου είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να τιμήσει έτσι τους ανθρώπους που τον επέλεξαν για να τον φέρουν στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα