Το χωριό του... Καπίνο! (pic)

Το χωριό του... Καπίνο! (pic)

Νίκος Αθανασίου
Το χωριό του... Καπίνο! (pic)

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο απουσιάζει από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Πολωνία, ωστόσο βρέθηκε χωριό με το όνομα του! ΑΠΟΣΤΟΛΗ Γκνιεβίνο: Νίκος Αθανασίου.

Στην Πολωνία μαζί με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται και ο... Καπίνο. Όχι δεν μιλάμε για τον γκολκίπερ του «τριφυλλιού», ο οποίος έχει άδεια και απουσιάζει από την προετοιμασία, λόγω της παρουσίας του στο Μουντιάλ με την Εθνική, αλλά για ένα χωριό κοντά στο... στρατηγείο που βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά λοιπόν από το Γκνιεβίνο, βρίσκεται το μικρό χωριό με όνομα Καπίνο. Πρόκειται για μια τοποθεσία στην βόρεια Πολωνία, στο οποίο κατοικούν 814 άνθρωποι και πρόκειται για ένα αρκετά ήρεμο χωριό... Έτσι λοιπόν, αν και ο Στέφανος Καπίνο βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει τις διακοπές του, η παρουσία του έγινε αισθητή και στην Πολωνία εξαιτίας του συγκεκριμένου μέρους που φέρει το όνομα του διεθνή τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα