Ξανά στην Αυστρία η Μονακό του Ζαρντίμ

Ξανά στην Αυστρία η Μονακό του Ζαρντίμ

bet365

Στο Κλάγκενφουρτ κάνει φέτος προετοιμασία η Μονακό που επέλεξε και φέτος την Αυστρία. ΖΕΕΦΕΛΝΤ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Πέρυσι η Μονακό έκανε προετοιμασία μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ που ήταν ο Ολυμπιακός. Εκεί ήταν μάλιστα και ο Καρλ Μεντζανί που αργότερα έκλεισε από τους Μονεγάσκους στους ερυθρόλευκους αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημά τους, Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος στόπερ που πέρυσι έκανε προπονήσεις δίπλα σε μεγάλα αστέρια όπως ο Ρανταμέλ Φαλκάο, θα έχει από φέτος στο πλευρό του ονόματα όπως αυτό του Χαβιέρ Σαβιόλα.

Οι Μονεγάσκοι έκαναν τότε προπονήσεις στο γήπεδο του Νοιλέοτας. Την περασμένη σεζόν μάλιστα ήταν η 2η σερί χρονιά που μετέβησαν στην Αυστρία για προετοιμασία. Φέτος λοιπόν επελέγη ξανά η Αυστρία (για 3η συνεχόμενη χρονιά) όμως θα είναι σε μία άλλη τοποθεσία: το Κλάγκενφουρτ. Η Μονακό του πρώην ερυθρόλευκου τεχνικού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι στην χώρα από το περασμένο Σάββατο.

Το πανέμορφο Κλάγκενφουρτ που είναι γεμάτο από κάστρα και αξιοθέατα και αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό προσφέρει παράλληλα τις συνθήκες που θέλει η Μονακό. Οι παίκτες του Ζαρντίμ θα μείνουν συνολικά οκτώ ημέρες στην Αυστρία. Στο διάστημα αυτό θα κάνουν 11 προπονήσεις και θα δώσουν και ένα φιλικό. Το ένα φιλικό τεστ τους θα γίνει κόντρα στην τοπική FC St. Veit (στις 12 Ιουλίου). Αμέσως μετά θα υπάρξει επιστροφή στο Πριγκηπάτο καθώς οι Μονεγάσκοι θα έχουν ταξίδι για την Κολομβία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα