Ανακοινώθηκε ο Αμπιντάλ! (pics)

Ανακοινώθηκε ο Αμπιντάλ! (pics)

Ανακοινώθηκε ο Αμπιντάλ! (pics)

bet365

H μεταγραφή - «βόμβα» ολοκληρώθηκε! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπιντάλ, ο οποίος μίλησε σε εξαιρετικό κλίμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν πέσουν οι υπογραφές!

To πρώτο «μπαμ» για τους Πειραιώτες είναι γεγονός μετά και την ανακοίνωση της απόκτησης του Γάλλου άσου. Ο Ερίκ Αμπιντάλ είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, προτού κλείσει και τυπικά η μεταγραφή. Ακολούθως υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (σ.σ. οι πληροφορίες μιλούν για 1+1) παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την μεταγραφή του Γάλλου αμυντικού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από την Μονακό, του ποδοσφαιριστή Ερίκ Αμπιντάλ». Ο Αμπιντάλ θα ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας και θα ταξιδέψει όπως όλα δείχνουν κανονικά την Δευτέρα για το Ζέεφελντ ενώ δεν αποκλείεται πέραν της ξενάγησής του στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού να γευματίσει μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Τον γύρο της... Ευρώπης σε λίγα λεπτά

Λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση της μεταγραφής του Ερίκ Αμπιντάλ πολλά ΜΜΕ του εξωτερικού μετέδωσαν την είδηση. Από την Γαλλία μέχρι την Ισπανία και την Πορτογαλία δόθηκε αρκετά μεγάλο βάρος και έκταση στην μεταγραφή του Αμπιντάλ στον Ολυμπιακό καθώς πρόκειται για έναν παίκτη διεθνούς βεληνεκούς με πολύ μεγάλο παλμαρέ και εξαιρετικό ποδοσφαιρικό βιογραφικό.

* Οι φωτογραφίες είναι από το επίσημο site του Ολυμπιακού αλλά και το instagram του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα