Ανακοίνωσε Νέπλιακ ο Πλατανιάς

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Νέπλιακ ο Πλατανιάς

bet365

Παίκτης του Πλατανιά είναι και με τη βούλα ο Γεβγέν Νέπλιακ. Οι Χανιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου Ουκρανού αριστερού μπακ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Νέπλιακ αγωνιζόταν στην Σεβαστούπολη και ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες της Ντνιέπρ, ενώ έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες της χώρας του, Κ18 και Κ21. Η απόκτησή του αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιάννη Χριστόπουλου που τον γνωρίζει από την παρουσία του στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή Γεβγέν (Ζένια) Νέπλιακ .Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πλατανιά Χανίων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα