Bet από 1.75 ως… 15.00!

Bet από 1.75 ως… 15.00!

bet365

Ο Νίκος Μποζιονέλος αναλύει τα προημιτελικά και ποντάρει και στα τέσσερα ματς. Και όχι με βάση τη λογική…
Οκτώ ομάδες στα προημιτελικά και δεν αποκλείεται, σε μια διοργάνωση όπου οι λάτιν χώρες έχουν ξεχωρίσει εις βάρος των ευρωπαϊκών (7-1-2 ως τώρα!), να εκπροσωπηθεί η «γηραιά ήπειρος» με τρεις στα ημιτελικά, αν το Βέλγιο αποκλείσει την Αργεντινή.
Αποτυπώνοντας την κοινή (και ουχί μόνον ελληνική) λογική, χρονολογικά το βράδυ του Σαββάτου η Βραζιλία ήταν για τα μπάζα (ακούς εκεί στα πέναλτι τη Χιλή) και η Κολομβία η έκπληξη αλλά κάπου θα σταματήσει. Ολλανδία, Γερμανία και Αργεντινή τα φαβορί, ποια Βραζιλία… Την Κυριακή η Κόστα Ρίκα είχε τύχη (ενώ εμείς όχι) και, κυρίως, αυτή η Ολλανδία που πάει πάλι; Με γκολ στα χασομέρια πέρασε. Γερμανία και Αργεντινή για τελικό, εννοείται. Το βράδυ της Δευτέρας η Γερμανία ήταν η τελειωμένη που είδε κι έπαθε να αποκλείσει τους Αλγερινούς, μην πούμε για την… κωλοφαρδία της Γαλλίας, ήταν προφανής. Φως φανάρι, το Μουντιάλ είναι της Αργεντινής. Ατάκα που κράτησε ως και το βράδυ της Τρίτης και το ματς με την Ελβετία…
Πού θέλω να καταλήξω; Ως τώρα καμία διεκδικήτρια του τίτλου δεν έχει παίξει πολύ καλύτερα ή πολύ χειρότερα ως τώρα σε διάρκεια, εν συγκρίσει με την άλλη (πλην… Κολομβίας, βεβαίως βεβαίοως) άρα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ούτε η έκτη κατάκτηση της «σελεσάο», ούτε η μεγάλη επιστροφή της Αργεντινής ούτε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο σε νοτιοαμερικάνικο έδαφος.
Η Βραζιλία πάντως παραμένει πρώτο φαβορί στις αποδόσεις του ΟΠΑΠ με 3.75 έναντι 5.00 της Αργεντινής και της Γερμανίας, 5.75 της Ολλανδίας, 8.00 της Γαλλίας, 12.00 του Βελγίου και της Κολομβίας και 55.00 της Κόστα Ρίκα.
Κρατήστε και τούτα…
* όποια ομάδα από το 1994 και σε κάθε (μα σε κάθε!) Μουντιάλ αποκλείει την Αργεντινή, αποκλείεται με τη σειρά της στον επόμενο γύρο!
* από το 2002 όποια αποκλείει τη Γερμανία, το… σηκώνει: η Βραζιλία το 2002 τη νίκησε στον τελικό ενώ το 2006 και το 2010 Ιταλία και Ισπανία την πέταξαν εκτός και κατέκτησαν το Μουντιάλ…
Τούτα συμπίπτουν με τις σκέψεις που κάνω για ημιτελικό Βελγίου – Ολλανδίας, δύο χώρες που τις ενώνουν πολλά και τις χωρίζουν άλλα τόσα. Και προφανώς έχουν παίξει εξαιρετικά, ειδικά οι «οράνιε» με το κοφτερό μυαλό του Λουίς φαν Χάαλ και τις λύσεις από από παίκτες του πάγκου, όπως ο Χούντελααρ, ο Φέρχε και ο Ντεπάι.
Οσο για το Γαλλία – Γερμανία; Προς τα… αριστερά είμαι και θα… τιμήσω ένα fun bet για πρόκριση των «τρικολόρ» σε πέναλτι. Σε ένα Μουντιάλ όπου έχουν καταρριφθεί ως τώρα πάνω από 35 ρεκόρ (!), ομαδικά ή ατομικά, μήπως ήρθε η ώρα οι Γερμανοί να χάσουν για πρώτη φορά στα πέναλτι; 4/4 έχουν σε Παγκόσμια Κύπελλα! Και πληρώνει 10.00 στον ΟΠΑΠ η πρόκριση της Γαλλίας στα πέναλτι.
Στο Βραζιλία – Κολομβία, κράτησα τον άσο. Καλή, πολύ καλή η Κολομβία ως τώρα αλλά αν βρει τρόπο (και θα τον βρει) ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι να «μπλοκάρει» τον Κουαρδάδο (4 ασίστ ως τώρα!) τότε η «σελεσάο» θα μπει στα ημιτελικά. Στο κάτω κάτω από το 1966, που κρατιούνται τέτοια στατιστικά, η Βραζιλία είχε με τη Χιλή το χειρότερο ποσοστό εύστοχων πασών (69,5%) στην ιστορία της στη διοργάνωση! Μια φορά γίνονται αυτά... Στο 1.75 ο άσος.
Οσο για το Ολλανδία – Κόστα Ρίκα; Μικρές αποδόσεις παντού και έπαιξα μόνο any time σκόρερ τον θηριώδη στόπερ Φλάαρ με απόδοση 15.00 στον ΟΠΑΠ. Σε κάποιο φάουλ ή κόρνερ, σηκώνεται και… γκολ.
Νίκος Μποζιονέλος
 

Τελευταία Νέα