Κόστα Ρίκα - Ελλάδα: Κάμπελ: «Παραμένουμε φίλοι»

Κόστα Ρίκα - Ελλάδα: Κάμπελ: «Παραμένουμε φίλοι»

bet365

Ο Τζόελ Κάμπελ μίλησε στον απεσταλμένο του Gazzetta.gr Αλέξη Σωτηρόπουλο για την μάχη κόντρα στους φίλους του από την Ελλάδα.

Ο Τζόελ Κάμπελ ήταν το κεντρικό πρόσωπο για τους έλληνες φιλάθλους από την ομάδα της Κόστα Ρίκα. Λογικό, εξαιτίας της παρουσίας του τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό. Στον αγωνιστικό χώρο της Αρένας Περναμπούκο στο Ρεσίφε ο 22χρονος Κοσταρικανός σίγουρα αισθανόταν ώρες ώρες σαν να παίζει. δίτερμα στου Ρέντη, έχοντας απέναντί του τον Μανωλά, τον Χολέμπας, τον Μανιάτη, τον Σάμαρη και Μήτρογλου.

Ο Κάμπελ έδωσε ομηρικές μάχες με τον Μανωλά -κυρίως- αλλά και τον Παπασταθόπουλο και μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο ήταν αυτός που χαμογέλασε τελευταίος με την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

«Η Ελλάδα αποδείχθηκε αυτό που περίμενα. Ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ήταν ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι, αν και ήδη γνώριζα καλά αρκετούς από τους αντιπάλους μου», είπε ο Κάμπελ στο gazzetta.gr και πρόσθεσε: «Έχετε μια πολύ καλή ομάδα, το ξέραμε αυτό, και έπρεπε να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

-Ήταν ένα ειδικό ματς για σένα; Από την άποψη ότι είχες απέναντι σου, πρώην συμπαίκτες σου.
Ναι, ήταν πολύ ειδικό και σημαντικό παιχνίδι για μένα. Να φανταστείτε ότι πριν από το Μουντιάλ, όταν ακόμα ήμουν στην Ελλάδα, κάναμε πλάκα στα αποδυτήρια με τους έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού, ο ένας στον άλλο, ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει σε περίπτωση που παίξουμε αντίπαλοι. Και να που έγινε! Τελικά εγώ ήμουν ο τυχερός που χαμογέλασα κι είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτό.

-Πρόλαβες να μιλήσεις με τους πρώην συμπαίκτες σου στον Ολυμπιακό;
Ναι, μίλησα με τον Μανωλά κυρίως, μετά το ματς, στα αποδυτήρια. Είμαστε φίλοι. Μίλησα και με τους υπόλοιπους και εύχομαι να πάνε όλα καλά στην καριέρα τους. Ζήσαμε πολλά φέτος μαζί και γι' αυτό το λόγο, πάντα θα παραμείνουμε καλοί φίλοι.

 

Τελευταία Νέα