Κοιτάζει Ισπανία ο Μιλοβάνοβιτς

Κοιτάζει Ισπανία ο Μιλοβάνοβιτς

Gazzetta team
Κοιτάζει Ισπανία ο Μιλοβάνοβιτς

bet365

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση παίκτη από την Ισπανία, είτε για τον επιθετικό, είτε για τον αριστερό εξτρέμ στην ΑΕΚ, αφού πρόκειται για αγορά που γνωρίζει άριστα ο Μιλοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης αναμένεται μεθαύριο στην Ελλάδα, όπου και θα έχει σειρά συναντήσεων με τους Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας. Ο Σέρβος έχει ήδη παρουσιάσει λίστα με παίκτες στις θέσεις που έχει ανάγκη ο Δικέφαλος και η απόφαση που έχει ληφθεί είναι να πέσει το βάρος στην απόκτηση επιθετικού, αλλά κι αριστερού εξτρέμ που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

Με δεδομένο ότι ο «Μίλο» γνωρίζει πολύ καλά την ισπανική αγορά, θεωρείται πολύ δύσκολο να μην προέρχεται από την ιβηρική τουλάχιστον ένας εκ των δύο παικτών που θα πάρει η ΑΕΚ, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ». Έτσι η Ισπανία έρχεται σε πρώτο πλάνο για τον Δικέφαλο, που ήδη εξετάζει συγκεκριμένους παίκτες.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του αριστερού εξτρέμ, η Ένωση έχει στα υπόψιν της και... σκανάρει -μεταξύ άλλων- την περίπτωση του Όσκαρ Ντίαζ, που μένει ελεύθερος από την Αλμερία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα