«Μας άφησαν δίχως παπούτσια για μέρες»

«Μας άφησαν δίχως παπούτσια για μέρες»

Δημήτρης Τομαράς
«Μας άφησαν δίχως παπούτσια για μέρες»

bet365

O Kέβιν Πρις Μπόατενγκ μετά τα όσα έγιναν με την Εθνική Γκάνας προέβη σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για το ταξίδι της ομάδας στην Βραζιλία.

Το αστέρι της Γκάνας που μαζί με τον Μουντάρι εγκατέλειψαν πρόωρα το Μουντιάλ μετά από πειθαρχικό παράπτωμα επέλεξε να λύσει την σιωπή του. Τα όσα είπε για την Εθνική έχουν ήδη προκαλέσει αρκετά μεγάλη αίσθηση. Αρχικά ο Μπόατενγκ επισήμανε πως «ειλικρινά ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ μία τέτοια ερασιτεχνική προσέγγιση από την Ομοσπονδία της χώρας για το ταξίδι μας στο Μουντιάλ. Δεν πίστευα ότι θα οργάνωναν τόσο άσχημα μία προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και το ταξίδι μας εκεί».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Τα ξενοδοχεία, οι πτήσεις και γενικότερα τα πάντα ήταν τόσο ερασιτεχνικά. Στην πρώτη μας πτήση από το Άμστερνταμ στο Μαϊάμι έπρεπε να ταξιδέψουμε σε δύο γκρουπ. Το έπρεπε να ταξιδέψει μέσω Ατλάντα και το άλλο μέσα από τη Νέα Υόρκη. Αναγκαστήκαμε να μείνουμε 9 ώρες στο αεροδρόμιο. Για να πάμε από εκεί στην Βραζιλία, περάσαμε 12 ώρες στην οικονομική θέση».

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ο Μπόατενγκ σχολίασε: «Τα πόδια μας πονούσαν από την ταλαιπωρία. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ήταν με τη σύζυγό του και τα παιδιά του σε ειδική και άκρως προνομιούχο θέση. Στην Βραζιλία είχαμε μια κανονική πτήση, αλλά χάσαμε τις βαλίτσες μας. Μείναμε χωρίς παπούτσια για μέρες. Δεν είχαμε να φορέσουμε παπούτσια. Ήταν μία καταστροφή. Η απόλυτη καταστροφή.

Πριν από το παιχνίδι με τις ΗΠΑ κοιμηθήκαμε σε ξενοδοχείο χωρίς εξαερισμό. Μπορεί να είχε πισίνα αλλά εκτός των άλλων έτρεχε νερό από το ταβάνι». Αναφορικά με τον ίδιο διευκρίνισε: «Ρώτησα απλά τον προπονητή εάν είχε το παραμικρό πρόβλημα με μένα. Εκείνος μου φώναξε. Μου μίλησε πολύ άσχημα και μετά με έδιωξε. Το πριμ ήταν το λιγότερο για εμάς. Το μόνο που ζητούσαμε ήταν να μάθουμε που πήγανε τόσα χρήματα που πήρε η Ομοσπονδία από χορηγίες».

 

Τελευταία Νέα