Τέλος Λίλα και Βίλα από τον ΠΑΣ!

Τέλος Λίλα και Βίλα από τον ΠΑΣ!

bet365

Την αποχώρησή τους από τον ΠΑΣ γνωστοποίησαν οι Λίλα και Βίλα, ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΣ θα αποτελέσουν οι Άντι Λίλα και Εμιλιάνο Βίλα, καθώς, όπως γνωστοποίησε ο πρώτος μέσα από το προφίλ του στο facebook, αμφότεροι αποχωρούν από τα Γιάννενα! Οι λόγοι δε έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, όμως το κλίμα μοιάζει να είναι καλό, αφού αποχαιρέτησαν τόσο τους συμπαίκτες τους, όσο και διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, ενώ δε παρέλειψαν να υποσχεθούν ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή στον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Αναλυτικά:

ΕΓΩ Ο ΑΝΤΙ ΛΙΛΑ &Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΒΙΛΑ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΥΡΙΟ ΠΕΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΤΙ & Ο ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ &ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ FORZA PAS.

Λίγο αργότερα, βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα, σύμφωνα με την οποία δεν έγινε ανανέωση των συμβολαίων τους παρόλο που υπήρχε καταρχήν προφορική συμφωνία.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την μη ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αndi Lila και Emilian Vila.

Οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη χωρίς τελικά να επέλθη συμφωνία ώστε να προχωρήσουν, στην ανανέωση της συνεργασίας τους (που λήγει στις 30-6-2014) με την ομάδα , για την νέα περίοδο, εφόσον έχουν οικονομικές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, που είναι εξαιρετικά συμφέρουσες γι αυτούς και ο ομάδα μας δεν είναι δυνατόν να ανταγωνισθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους και εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.
*Διευκρινίζεται ότι με τους δυο ποδοσφαιριστές υπήρχε μια καταρχήν προφορική συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί με την υπογραφή συμβολαίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα