Ξεκαθαρίζει του Φορτούνη

Ξεκαθαρίζει του Φορτούνη

Gazzetta team
Ξεκαθαρίζει του Φορτούνη

bet365

ΠΑΟΚ, Αϊντραχτ και Χοφενχαϊμ περιμένουν την απόφαση του Κώστα Φορτούνη για το ποια από τρεις προτάσεις θα αποδεχθεί. Ο διεθνής μέσος μέχρι την Δευτέρα(30/6) θα έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Στον Δικέφαλο περιμένουν την απόφαση του Κώστα Φορτούνη στην πρόταση που του κατέθεσαν για τον επαναπατρισμό του. Ωστόσο δεν είναι μόνο η ομάδα της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται σε αναμονή, αλλά και δύο γερμανικές ομάδες Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Χόφενχαϊμ. Η επιθυμία του τρικαλινού μέσου είναι να παραμείνει στο εξωτερικό, όμως κανείς δεν ξέρει τι θα ζυγίσει ο διεθνής μέσος για να πάρει την απόφασή του.
«Είμαι σε δίλημμα, θα αποφασίσω μέχρι την Δευτέρα. Περιμένω τον μάνατζέρ μου για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα και να καταλήξουμε οριστικά. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση, γιατί θα καθορίσει το μέλλον μου», δήλωσε ο 22χρονος διεθνής Έλληνας μέσος στην «ArenaPress».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα