Πήρε Γκόμεζ ο Λεβαδειακός

Gazzetta team
Πήρε Γκόμεζ ο Λεβαδειακός

bet365

Παίκτης του Λεβαδειακού και με τη βούλα ο Ρουμπέν Γκόμεζ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών.​

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rubén Marcelo Gómez Garcia.Ο Αργεντινός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Έχει γεννηθεί στις 26/1/1984, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η SC Tavriya Simferopol» αναφέρει η ανακοίνωση του Λεβαδειακού.

Ποιος είναι

Ο Ρουμπέν Μαρσέλο Γκόμεζ Γκαρσία, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 1984 στην Αντρογκέ της Αργεντινής. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει ύψος 1.78μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπελγκράνο, όπου μέτρησε 33 συμμετοχές και 2 γκολ. Το 2003 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μέταλουργκ Ντόνετσκ, με τη φανέλα τις οποίας είχε 16 συμμετοχές και 1 τέρμα, ενώ από το 2005 μέχρι το 2009 παραχωρήθηκε δανεικός σε Σταλ Άλτσεβσκ (Ουκρανία), Μεσελέν (Βέλγιο) και Ζόρια Λούχανσκ (Ουκρανία).

Στην Ουκρανία αγωνίστηκε και με τη Ζακαρπάτια Ουζχορόντ και το 2010 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας. Με την Κυπριακή ομάδα είχε 39 εμφανίσεις και 1 γκολ σε μια σεζόν και το 2012 επέστρεψε στην Ουκρανία, όπου φόρεσε την Ταβρίγια, της οποίας προπονητής ήταν πριν από μερικούς μήνες ο Γιάννης Χριστόπουλος, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 56 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα