Mundial 2014: Η Κόστα Ρίκα δίνει μάχες στο PlayStation

Mundial 2014: Η Κόστα Ρίκα δίνει μάχες στο PlayStation

Νίκος Ρόλλας
Mundial 2014: Η Κόστα Ρίκα δίνει μάχες στο PlayStation

bet365

Πριν την μονομαχία με την Ελλάδα, οι «Τίκος» μονομαχούν στο PlayStation την ελεύθερη ώρα τους στο ξενοδοχείο.

Άλλοι ακούνε μουσική, άλλοι προτιμούν να είναι ξαπλωμένοι και άλλοι να σερφάρουν στο internet... Οι παίκτες της Κόστα Ρίκα όμως, έχουν τον δικό τους τρόπο για να χαλαρώνουν.

Τι κάνουν; Δίνουν μάχες στο PlayStation παίζοντας ποδοσφαιράκι, σε κάθε ευκαιρία που τους δίνει το πρόγραμμα του Χόρχε Λουίς Πίντο, με τον Όσκαρ Ντουάρτε να θεωρείται από τους καλούς παίκτες.

Ωστόσο, ο αμυντικός της Κόστα Ρίκα κράτησε χαμηλά τη μπάλα για τις επιδόσεις του, λέγοντας: «Ότι γίνεται σε αυτό το δωμάτιο, μένει εκεί. Δεν βγαίνεις προς τα έξω», ενώ συμπλήρωσε: «Ευτυχώς ο προπονητής μας επιτρέπει μετά το φαγητό να πάμε στο play room του ξενοδοχείου για να παίξουμε ένα πρωτάθλημα».

Ο Ντουάρτε, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θεωρεί πως το παιχνίδι αυτό κάνει πολύ καλό στον ίδιο και τους συμπαίκτες του, καθώς τους διώχνει την πίεση και τους φρεσκάρει το μυαλό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα