Στον Πανθρακικό ο Γκιγιέρμο

Νίκος Τσιώκος
Στον Πανθρακικό ο Γκιγιέρμο

bet365

Την απόκτηση του Γκιγιέρμο Πέρεζ Μορένο ανακοίνωσε σήμερα ο Πανθρακικός, με τον πρώην παίκτη της Βέροιας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Κάτοικος Κομοτηνής είναι από σήμερα ο Γκιγιέρμο Πέρεζ Μορένο. Ο 27χρονος Ισπανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό, που ανακοίνωσε την απόκτησή του δίχως να γίνεται γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου του. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας έχει αποθεραπευτεί πλήρως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Ο Πανθρακικός συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Γκιγιέρμο Πέρεζ Μορένο (Guillermo Perez Moreno) που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1987 στην Μούρθια της Ισπανίας, έχει ύψος 1.71, ζυγίζει 65 κιλά και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Βέροια.

Ο Γκιγιέρμο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Valencia Juvenil και ακολούθησαν οι Valencia Mestalla, Deportivo La Coruna (B' ομάδα), Sporting Gijon (Β' ομάδα) και Albacete.

Το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στην Βέροια με την οποία είχε 23 συμμετοχές και 2 τέρματα. Τον επόμενο χρόνο αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με την αποκατάσταση του να έχει ολοκληρωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα