Πήρε Νίκο Φερνάντεθ ο Αστέρας

Πήρε Νίκο Φερνάντεθ ο Αστέρας

bet365

Στην απόκτηση του Νίκο Φερνάντεθ προχώρησε ο Αστέρας, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους Αρκάδες ο Αργεντινός.

Σε ακόμα μία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Αστέρα, η οποία ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Αργεντινό Νίκολας Φερνάντεθ. Ο 28χρονος επιτελικός μέσος, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Λα Χόγια Λόρκα, όπου μέτρησε 37 συμμετοχές και 6 γκολ, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Β' κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

Ο Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεζ (Νίκο) θα είναι ποδοσφαιριστής του Αστέρα για τα επόμενα τρία χρόνια και θα φοράει το Νο11. Ο Νίκο αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Λα Χόγια Λόρκα στη θέση του επιτελικού χαφ.

Ο Αλμπέρτο Νικόλας Φερνάντεζ (Νίκο) γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1986 και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα. Με παρακολούθησαν άνθρωποι της ομάδας σε κάποια παιχνίδια και στη συνέχεια έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Θεωρώ πώς έκανα μία πολύ καλή επιλογή να έρθω στον Αστέρα και πώς είναι ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου.

Το ότι θα παίξω στην κορυφαία κατηγορία της Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Θέλω να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του και εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν ξέρω πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο έμαθα κάποια πράγματα το τελευταίο διάστημα.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα